CONCURS DOCS COOPERANTS

Des del Casal de Joves Casa Sagnier volem presentar-vos  el concurs audiovisual DOCSCOOPERANTS. Un concurs de Projectes joves per la Creació de Documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Docscooperants a diferència d’altres certàmens audiovisual no premiarà el resultat final si no la millor idea o avant projecte i l’hi donarà suport des de l’inici fins la seva presentació i exhibició. Els projectes presentats per joves hauran de tenir  el suport i autorització  d’una entitat o associació sense ànim de lucre.

El Casal de Joves us ofereix informació, assessorament i seguiment en el disseny i redacció dels projectes a presentar sol·licitant-lo a casaldejoves@casasagnier.net

Obrim convocatòria al juny del 2017. Data límit d’entrega de projectes divendres 3 de novembre. Lliurament de premis el divendres 24 de novembre del 2017.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors.

1º PREMI 2.000 €

2º PREMI 1.000€

El Casal posa a disposició dels guanyadors: suport tècnic, cessió d’espais i infraestructura pròpia del Casal de Joves, aula multimèdia equipada, difusió i circuit d’ exhibició.

El documental resultant es presentarà al Casal de Joves, a centres d’ensenyament, a festivals, mostres, mitjans de comunicació. També es farà difusió a les xarxes i a la Web i blogs de l’entitat guanyadora, del Casal i altres equipaments culturals de la ciutat.

 Objectius:

-Fomentar la transformació social des de la vessant del cooperativisme. Promoure el treball actiu dels cooperants per aconseguir la justícia social i l’eradicació de les desigualtats. Creiem que el suport audiovisual i documental pot donar a conèixer i fer visible iniciatives d’entitats i associacions que estan treballant per un món més just.

- Difondre els projectes de cooperació o voluntariat donar-los a conèixer de forma personal i directa mitjançant el format de documentals sobre les seves experiències. L’objectiu del projecte és que es valori la tasca dels i les joves voluntaris cooperants i de les entitats que els hi donen suport.

- Fomentar la creació de material audiovisual de les experiències de cooperació per així posar-les en valor.

- Dotar de recursos i assessorament tècnic al projecte guanyador des del moment zero per aconseguir la realització del documental.

- Donar suport als i les joves creadores que vulguin desenvolupar les seves inquietuds personals, artístiques i professionals en el camp audiovisual.

- Facilitar y promocionar la  posterior difusió i exhibició dels documentals i així donar a conèixer els projectes de cooperació i les experiències dels cooperants des de la perspectiva dels i les joves cooperants i els seus realitzadors.

Qualsevol aclariment, pregunta, comentari, suggeriment estem a la vostra disposició: casaldejoves@casasagnier.net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>