Concurs DOCSCooperants

Des del Casal de Joves Casa Sagnier volem presentar-vos  el concurs de projectes audiovisuals DOCSCOOPERANTS. Un concurs de projectes joves per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Docscooperants a diferència d’altres certàmens no premiarà el resultat final si no la millor idea o avant projecte i l’hi donarà suport des de l’inici fins la seva presentació i exhibició. El casal us ofereix suport tant en la redacció del projecte, com en la realització del docu: casaldejoves@casasagnier.net

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors.

1º PREMI 2.000 €

2º PREMI 1.000€

Els projectes presentats per joves hauran de tenir el suport i autorització  d’una entitat o associació sense ànim de lucre. En aquest projecte només es necessita ajuntar dos ingredients un col·lectiu de l’àmbit de la cooperació i ganes de gravar un documental. Aquesta mescla pot ser una experiència molt emocionant! El casal ofereix la possibilitat de fer de connexió entre entitats amb material per gravar i joves amb ganes de crear o viceversa.

El Casal posa a disposició dels guanyadors: suport tècnic, cessió d’espais i infraestructura pròpia del Casal de Joves, aula multimèdia equipada, difusió i circuit d’ exhibició. El documental resultant es presentarà al Casal de Joves, a centres d’ensenyament, a festivals, mostres, mitjans de comunicació. També es farà difusió a les xarxes i a la Web i blogs de l’entitat guanyadora, del Casal i altres equipaments culturals de la ciutat.

Imprimir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>