HIPHOP CONTRA EL RACISME

El proper divendres 24 de març a partir de les 17h tornarem a celebrar el Dia de l’Eliminació de la Discriminació Racial i el Dia Mundial de la Poesia a ritme de rap!

La força de la música i la paraula en la lluita antirracista”.

BREU DESCRIPCIÓ HISTÒRICArapeja2017_1 (1)

El projecte va néixer a l’any 2008 desprès de valorar conjuntament amb l’entitat SOS Racisme la jornada del Laboratori Antirracista que va tenir lloc al casal de joves a l’any 2007, tant l’equip del Casal com el de SOS Racisme van expressar el seu interès per donar continuïtat a activitats amb aquesta temàtica.

Així, sent el dia 18 de març el Dia de la Poesia i el Dia de l’Eliminació de la Discriminació Racial, el Casal de Joves de Casa Sagnier juntament amb SOS Racisme decideix dur a terme a l’any 2008 la primera edició de “Rapea contra el racisme” amb una gran acollida per parts dels joves que van participar activament de totes les activitats programades.

Aquesta mateixa mecànica es va proposar durant els anys posteriors, sempre buscant la màxima participació per part dels i les joves i que les activitats programades estiguin obertes a tothom.

Les activitats que proposem giren al voltant de la temàtica de la jornada: “La força de la música i la paraula en la lluita antirracista”, sota aquest títol, el projecte pretén donar cabuda a totes les iniciatives de grups i/o entitats juvenils que treballin en aquesta línea i que vulguin col·laborar presentant i  compartint les seves actuacions i/o projectes.

Video edició anterior:

ACTIVITATS:

  • Exhibicions de ball a càrreg de grups de hip hop de diferents espais joves de la ciutat, conduits per la coreògrafa Gina de Haro
  • Actuacions musicals (concerts) a càrrec de Sr Oca i Circuspad

senyor oca logocircus pad logo

Col.laboradors:

 

rebobinart

xupet

 

Més informació:

Casal de Joves Casa Sagnier

Tlf: 93 414 01 95

casaldejoves@casasagnier.net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *