DOCSC 17 Bases i annèxes

5e DOCSCOOPERANTS 

Concurs audiovisual de projectes joves per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat. T’agradaria crear un documental social? No es premiarà el resultat final sinó el millor projecte i se li donarà suport des de l’inici fins la seva presentació. Amb una associació presenteu un projecte amb joves. Entreu a concurs, si guanyeu, rebreu una ajuda econòmica i assessorament tècnic. Teniu un any per gravar el documental que heu projectat.

CONVOCATÒRIA OBERTA! Data límit d’entrega de projectes divendres 3 de novembre. Lliurament de premis el divendres 24 de novembre del 2017.

Bases del concurs i annexes:

BASES DOCSCOOPERANTS 2017

ANNEX 1 DOSSIER TECNIC 2017

ANNEX 2 Fitxa inscripció 2017

ANNEX 3 Llistat participants

Exemple pressupost

Qualsevol aclariment, pregunta, comentari, suggeriment estem a la vostra disposició: casaldejoves@casasagnier.net

DOCSCOOPERANTS 2017 té el plaer d’acollir DUES EXPOSICIONS de fotografia sobre cooperació al NOVEMBRE amb la seva INAUGURACIÓ i presentació.

ELS MURS D’EUROPA del col·lectiu fotomovimiento. Del 1 al 15 de novembre aprox.

Entre el setembre de 2015 i el març de 2016 cinc fotògrafs de Fotomovimiento han acompanyat a les persones refugiades i migrades en el seu periple europeu. Les condicions inhumanes han estat presents en tot el seu camí, des de l’arribada a l’illa de Lesbos (Grècia), passant per Croàcia, Sèrbia, Macedònia i fins a Hongria.

Fotografies d’Antonio Litov, Mònica Parra, Rober Astorgano, Bru Aguiló, Tono Carbajo i Manu Gómez. Comissario: Tono Carbajo.

“A PEU DE TANCA” d’Antonio Sempere amb Stop Mare Mortum. Del 15 al 30 de novembre.

La mostra posa en relleu la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels Drets Humans davant el fet migratori. L’experiència del fotoperiodista Antonio Sempere, junt amb les paraules d’experts en migració són claus per comprendre l’abast del conflicte humanitari. Stop Mare Mortum reclama l’aplicació de vies legals i segures com a única forma per garantir els drets de les persones.

Divendres 24 de novembre, GAL·LA D’ENTREGA DE PREMIS als projectes de documentals 2017 I PRESENTACIÓ DELS DOCUMENTALS realitzats guanyadors de l’edició anterior.

Resolució del jurat: Aquest any s’han presentat nou projectes,  tots son molt potents i esperem  es realitzin aquest curs. L’Oscar, el Vicente, la Júlia i el Marc, com a jurat del docscooperntas, per decisió consensuada, han donat:

El segon premi del 5e DOCSCOOPERANTS a: “Fòssils d’una ciutat no tan llunyana” amb Asimètirc Films

I el primer premi del 5e DOCSCOOPERANTS a:Reconstruint Nepal amb living Nepal

Moltes gràcies a tots!

docs_cooperants17_gala_2

docs_cooperants17_def

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *