DANSA I ESPORTS

Si el que t’agrada és moure’t i mai pares quiet/a, aquests són els teus tallers!
Activitats gratuïtes i tallers a preu jove: 32,67€
Places limitades
HIP HOP (nivell iniciació)
Dissabte de 17 a 18.30
De 12 a 17 anys
Amb el Sergi Segura Monterde
Taller inicial de hip hop amb acostament a la cultura urbana.Tractarem els balls propis del hip hop, es a dir, el hip hop old school com el locking, poping, breakdance y el house. Aprendrem els pasos y la tècnica com la expressió individual dels alumnes i prepararem una coreografia per a fer una representació final.
KPOP
Per a joves de 12 a 17 anys
Dissabtes de 16 a 17.30
Amb Laia Massana
T’agrada el Pop Coreà i vols aprendre les coreografies dels grups més coneguts? Apunta’t a aquest taller! 
SHUFFLE
dance-1235587_960_720
Per a joves de 12 a 17 anys
Dimarts de 18.30 a 20
Amb Oscar Cabero
Shuffle dance, un ball de moda. Sorgit als anys 90 a austràlia però redescobert recentment gràcies als grans festivals de música electrònica. El taller combina l’escència del Shuffle dance i la incorporació de tècniques de subestils emergents com el cutting shapes, melbourne, cali, rocking, i molts més. Amb un mestre pioner en aquesta dansa, que facilita que els alumnes busquin amb els passos bàsics del Shuffle el seu estil més personal. No dubtis en probar-ho si vols gaudir d’una bona festa.
FLOW I FLEXIBILITAT
Per a joves de 18 a 29 anys 
Dimecres de 10.30 a 12
Amb la Damaris Manresa
Treball de força i flexibilitat de l´esquena i articulacions mitjançant les postures i la respiració. Beneficis de tonificació i musculació així com millora de la concentració i alliberació d´estrés.
SUPER STRETCHING
Per a joves de 18 a 29 anys
Dimarts de 19.30 a 21
Amb la Damaris Manresa
Treball de força i flexibilitat de l´esquena i articulacions mitjançant les postures i la respiració. Beneficis de tonificació i musculació així com millora de la concentració i alliberació d´estrés.
AUTODEFENSA
Per a noies joves de 18 a 29 anys
Dijous de 20.30 a 22h
Amb Karin Lynn
Curs per a  prender un primer contacte amb la defensa personal. S´abordaran les tècniques més bàsiques, fonamentals i senzilles per a defensar-se física i psicològicament de les més típiques agressions
DEFENSA PERSONAL
Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns de 17.30 a 19
Amb la Carme Duran
La part de defensa personal té diversos objectius: d’una banda està orientada al fet que els joves aprenguin  formes bàsiques de defensar-se de possibles agressions i a través d’això aconseguir que se sentin més segurs i eficaços (autoestima i autoeficàcia). També es treballarà ací la consciència corporal alhora que servix com un divertit treball físic, on es potencia la relació entre els participants i on no hi ha vencedors ni vençuts.
COSSOS EN MOVIMENT
Dimarts de 17.30 a 19.00
De 12 a 20 anys
ACTIVITAT GRATUÏTA. Amb inscripció prèvia.
Procés d’exploració a través de jocs i dinàmiques que ens permetrà entrar en contacte amb la nostra dimensió corporal, emocional i sensorial, alhora que viure noves maneres de relacionar-nos i de reafirmar-nos com a grup.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *