CONCURS #INSTAGRAN – PROJECTE RADARS

Concurs L’InstaGraN a Sant Gervasi

Participa al concurs d’instagram del projecte Radars! Hi han molts premis !

Descarrega les bases! BASESConcursInstaGran

instaV2

De l’1 al 31 de maig, el projecte Radars Sant Gervasi organitza un concurs d’Instagram, L’InstaGraN, adreçat a tots els joves de 12 a 29 anys que visquin o estudiïn als barris de Sant Gervasi, perquè presentin fotografies dedicades a les persones grans veïnes.

El Casal de Joves des de fa esos s’ha adherit al projecte Radars. Aquest projecte és un exemple d’articulació de la solidaritat i la coresponsabilitat ciutadana que ja funciona a més de 22 barris de la ciutat. El projecte Radars s’articula com una xarxa de prevenció on el veïnat, el voluntariat, els comerciants i els professionals d’entitats i serveis del barri ajuden i contribueixen al benestar i l’autonomia de les persones grans que viuen soles. Al Districte de Sarrià-Sant Gervasi, els últims  barris que s’hi han incorporat han estat els de Sarrià i Les Tres Torres.Imatge-Radars-genèric-730x1024 (1)

Tothom pot esdevenir un “radar”, només cal estar atent a la dinàmica diària de les personesgrans que es tenen a prop i detectar indicis o canvis en el seu comportament i en les seves rutines diàries. Si necessiten algun tipus d’ajuda, cal contactar amb el projecte Radars garantint sempre el respecte i la privacitat de les persones.

 

 

Organitzadors del concurs:

Xarxa Jove Sagnier: Punt d’Informació Juvenil Sarrià Sant Gervasi, Equip A partir del Carrer de Sarrià Sant Gervasi, Serveis Socials Sant Gervasi, Aquí t’escoltem Sarrià Sant Gervasi, Casal de Joves Sagnier, Punt JIP Sarrià Sant Gervasi i Districte de Sarrià Sant Gervasi (Ajuntament de Barcelona).

Taula de gent Gran Sant Gervasi (Radars Sant Gervasi): Hospital Plató, Creu Roja, Pades Sud-SSG Pere Virgili, CAP Adrià, Can Castelló, Centre de dia La Magnòlia, Consell de la Gent Gran, Casal de Sant Ildefons, Parròquia Mare de Deu de Núria, Biblioteca Joan Maragall, Amics de la Gent Gran, AAVV Sant Gervasi Sud, Associació Veïns Farro, Associació Veïns I Amics del Putxet, Associació de veïns Sant  Gervasi de Cassoles, Llar Mossèn Lluís Vidal, Centre de dia Vallirana-Fundació IPSS, Cap Vallcarca Sant Gervasi, Serveis Socials Sant Gervasi, Voluntaris del barri.