ART I CREACIÓ

Per tots aquells joves creatius amb il·lusió i ganes de millorar en totes les disciplines artístiques!
Activitats gratuïtes i tallers a preu jove: 32,67€
Places limitades
ESCRIPTURA CREATIVA
Per a joves de 18 a 29 anys
Dijous de 19.30 a 21h
Amb Guim Valls
A partir dels diferents gèneres de la literatura universal es treballarà la creació de textos literaris
RÀDIO
Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns de 17.30 a 19h
Taller gratuït.
Amb la Coni
Taller de ràdio per aprendre com funciona i descobrir els secrets d’una emsissora; com fer guions i preparar les gravacions així com conèixer els aspectes tècnics bàsics d’una ràdio online.
DJ’S música electrònica
Per a joves de 12 a 17 anys
Dijous de 18.30 a 20h
Amb Rosa Amuedo de PDJK
Vols aprendre a fer mescles, empalmar cançons i composar petits arranjaments? Vine i seràs l’ànima de la festa!
INTRODUCCIÓ A LA PRODUCCIÓ MUSICAL
(Procés de creació d´una cançó hip-hop)
Per a joves de 18 a 29 anys
Dimecres de 18.30 a 20h
L´objectiu serà descobrir les eines necessàries per a poder crear, grabar i produir música.Les sessions es construeixen al voltant d´un fil conductor: la creació col.lectiva d´una cançó de hip hop. És un taller creat per a fer créier la sensibilitat, la imaginació, la creativitat i la tècnica a través de la música. Ens introduirem en un llenguatge musica investigant i experimentarem amb timbre, ritmes, harmonies,etc. I també amb el llenguatge tècnic de a producció musical, aprenent a grabar veus, instruments i conceptes bàsics per a utilitzar seqüenciadors. Tocarem  instruments, escoltarem música, escriurem lletres i cantarem. Però també grabarem  veus i crearem melodies i imaginarem i produirem música.
FOTOGRAFIA
Per a joves de 12 a 17
Dilluns de 17.30 a 19h
Amb Las Lucis
En aquest taller ens posarem en al paper de fotògrafs i fotògrafes, però també en el de models. Aprendrem a mirar les imatges per poder entendre-les des d’ una altre punt de vista. Partirem de temes que ens interessin, per capacitar als i les participants a crear el seu propi llenguatge artístic. Farem  servir la fotografia per explorar les emocions, assajar identitats, analitzar-les imatges produïdes i consumides per les participants. En definitiva, jugarem a construir les  imatges que ens plantegem, descobrint qui som i què tenim al voltant i, en el camí, aprendrem tècnica fotogràfica mentre en ho passem bé.
CÒMIC INICIACIÓ
fuchs-2923467_960_720Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns 18 a 19.30
Amb el Marc Garreta
Vols plasmar les teves pròpies histories en còmic?Si t’agrada el manga,els superherois,la fantasía,el cartoon…i vols apendre a fer comic,aquest es el teu taller. Obtindrás la capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l’art seqüencial.i, amb la utilització de diferents tipus d’eines i tècniques ,partirem desde el guió,passant per la creació de personatges i entorns fins arribar a l’art final d’una pàgina de còmic. Mitjançant exercicis l’alumne haurà desenvolupat la seva pròpia història d’almenys 2 pàgines de còmic consecutives en acabar el curs.No et perdis aquesta aventura.
CÒMIC I ART GRÀFIC continuació
Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns 19 a 20.30
Amb el Gerard Ortega
Continuarem amb l’aprenentatge del dibuix i explorant les tècniques de la narració visual a través de l’univers del còmic. Disenyarem personatges i els covertirem en actors de les seves propies aventures, seguirem treballant el dibuix, la narrativa i el color.
URBAN  SKETCHING
City_street_vendors
Per a joves de 18 a 29 anys
Dijous de 17 a 19h
Amb Daniel Castro
El dibuix urbà (urban sketching*) és una forma divertida i fàcil d’apropar-se al món del dibuix i la pintura, i fer-ho en un ambient distès i relaxat, a més, ens permet conèixer el barri i la ciutat d’una forma diferent, ja que dibuixarem els llocs més representatius i potser descobrirem llocs desconeguts. Si bé s’utilitzen les eines tradicionals del dibuix i la pintura, necessita una preparació i una forma diferent de entendre el dibuix. Juntament amb les eines pròpies de la disciplina, s’emfatitzarà la visió i la comprensió del que es veu com a forma d’abordar el tema a dibuixar
ART CRÍTIC
Per a joves de 18 a 29 anys
Dimarts de 18.30 a 20h
Amb Zinteta
Art,emoció i transformació serà un espai on poder reflexionar sobre la producció artística, sobre les nostres emocions i com a partir de l´art podem expressar-nos i alliberar-nos.
GUITARRA INICIACIÓ
Per a joves de 12 a 17 anys
Dimecres de 17.30 a 19h
Amb el Toni Rubies
Si sempre has volgut tocar la guitarra i mai has tingut l’oportunitat aquest és el teu moment. En aquest curs aprendrem el bàsic: exercicis, escales, acords, afinació, ritmes (rumba, soleà, sevillanes, arpegis…). L’objectiu serà passar-ho en gran tocant i fent noves amistats !
JOC TEATRAL
Per a joves de 12 a 17 anys
Dimecres de 18.30 a 20
Només 4 sessions octubre-novembre
A càrrec de Descabellades
Sabem a quin rol juguem a la vida? Als videojocs potser si, però… portem la vida que volem? Hem provat altres “rols”? Sóc capaç de representar altres papers? Tot plegat podria ser un joc, només “teatre”. O podria ser veritat. Em defineix la roba que porto? O més aviat el caràcter? Que pot passar si em mostro davant els altres amb una altra manera de vestir, de bellugar-me, d’expressar-me… ? Mai es pot saber fins que no hi juguem. T’atreveixes?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *