ART I CREACIÓ

Per tots aquells joves creatius amb il·lusió i ganes de millorar en totes les disciplines artístiques!
Activitats gratuïtes i tallers a preu jove: 32,67€
Places limitades
RÀDIO
Per a joves de 12 a 17 anys
Dijous de 17.30 a 19h
Taller gratuït.
Amb Coni
Taller de ràdio per aprendre com funciona i descobrir els secrets d’una emsissora; com fer guions i preparar les gravacions així com conèixer els aspectes tècnics bàsics d’una ràdio online.
DJ’S música electrònica
Per a joves de 12 a 17 anys
Dijous de 19 a 20.30h
Amb Rosa Amuedo de PDJK
Vols aprendre a fer mescles, empalmar cançons i composar petits arranjaments? Vine i seràs l’ànima de la festa!
FEM DJ música HipHop (grup de continuació)
Per a joves de 18 a 29 anys
Dimecres de 20 a 21.30h
Amb Llobregat Block Party
Taller de DJ enfocat al sector femení de la cultura urbana; vine a aprendre a fer mescles, punxar,.. a ritme de HIP HOP!
FOTOGRAFIA I RETOC FOTOGRÀFIC (grup de continuació)
Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns de 17.30 a 19h
Amb la Clara Antón
Continua descobrint la teva càmera i treballant la teva creativitat! Potser és el moment de plantejar-te mostrar els teus treballs… ens animem amb una exposició?
CÒMIC I ART GRÀFIC continuació
Per a joves de 12 a 17 anys
Dilluns 19 a 20.30
Amb el Gerard Ortega
Continuarem amb l’aprenentatge del dibuix i explorant les tècniques de la narració visual a través de l’univers del còmic. Disenyarem personatges i els covertirem en actors de les seves propies aventures, seguirem treballant el dibuix, la narrativa i el color.
CÒMIC INICIACIÓ

fuchs-2923467_960_720

Per a joves de 12 a 17 anys
Dimecres 19 a 20.30
Amb el Marc GarretaVols plasmar les teves pròpies histories en còmic?Si t’agrada el manga,els superherois,la fantasía,el cartoon…i vols apendre a fer comic,aquest es el teu taller. Obtindrás la capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l’art seqüencial.i, amb la utilització de diferents tipus d’eines i tècniques ,partirem desde el guió,passant per la creació de personatges i entorns fins arribar a l’art final d’una pàgina de còmic. Mitjançant exercicis l’alumne haurà desenvolupat la seva pròpia història d’almenys 2 pàgines de còmic consecutives en acabar el curs. No et perdis aquesta aventura.
URBAN  SKETCHING

City_street_vendors

Per a joves de 18 a 29 anys
Dijous de 17 a 19
Amb Daniel Castro
El dibuix urbà (urban sketching*) és una forma divertida i fàcil d’apropar-se al món del dibuix i la pintura, i fer-ho en un ambient distès i relaxat, a més, ens permet conèixer el barri i la ciutat d’una forma diferent, ja que dibuixarem els llocs més representatius i potser descobrirem llocs desconeguts. Si bé s’utilitzen les eines tradicionals del dibuix i la pintura, necessita una preparació i una forma diferent de entendre el dibuix. Juntament amb les eines pròpies de la disciplina, s’emfatitzarà la visió i la comprensió del que es veu com a forma d’abordar el tema a dibuixar
CANT I VEU

Teen Center wins $10,000 for studio upgrade

Per a joves de 18 a 29 anys
Dilluns de 20 a 21.30
Amb Eva Mateu
La veu és un instrument que tots podem tocar! Tots? Tots podem emetre sons per crear-ne de nous, tots podem experimentar amb la veu per conèixer-nos una mica més i tots esteu convidats a descobrir aquest nou món d’harmonies i sensacions fent i vivint la música d’una manera pròxima i diferent com no ho havies fet fins ara! T’apuntes?
GUITARRA INICIACIÓ
Per a joves de 12 a 17 anys
Dimecres de 17.30 a 19h
Amb Toni Rubies
Si sempre has volgut tocar la guitarra i mai has tingut l’oportunitat aquest és el teu moment. En aquest curs aprendrem el bàsic: exercicis, escales, acords, afinació, ritmes (rumba, soleà, sevillanes, arpegis…). L’objectiu serà passar-ho en gran tocant i fent noves amistats !
UKELELE

ukulele-1559617_960_720

Per a joves de 18 a 29 anys
Dimarts de 19 a 20.30
Amb el Cristian Hernández Castellví
L’objectiu del taller, adreçat a un nivell bàsic/intermedi, és explorar i aprendre amb l’ukelele diverses cançons populars de diferents estils i ritmes (jazz, reggue, pop, etc.); a més de fer una ullada a coneixements musicals bàsics i una mica d’història d’aquest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *