Ja hem renovat la roba!

El passat divendres 9 de novembre vam fer el Renova la teva roba Jove a l’Espai Jove Sagnier. La nostra segona vegada i esperem saber les dates del maig per repetir!

Vam poder gaudir de’aules obertes de costura amb materials reutilitzables, taller de xapes i performance al jardí amb canvi de look. Tot el que calgui per fomentar el consum responsable i l’intercanvi.

Totes i tots podem participar en la construcció d’un món més sostenible i què millor que començar prenent consciència sobre la quantitat de roba que tenim, l’ús que en fem i la nova vida que pot tenir en mans d’altres persones.

Amb aquesta filosofia va sorgir la iniciativa del Renova la teva roba per a fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus en l’ús de la roba entre les persones joves, de 12 a 35 anys a través de l’intercanvi de roba.

Us deixem l’enllaç per consultar els centres que en breus faran el mercat: http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/renova-jove-2018-llibret.pdf

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *