Convocatòria oberta del Docs Cooperants 2018

Torna el concurs Docs Cooperants a l’Espai Jove Casa Sagnier

 

Docs Cooperants és un concurs jove de projectes per a la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat. Hi poden participar tant petites productores amb ganes de parlar sobre aquests temes, com una entitat que s’hi dediqui i vulgui parlar de la feina que fa.

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis es destina a la realització del projecte audiovisual, que es presenta al cap d’un any.

1r Premi: 2000 euros

2n Premi: 1000 euros

 

Els projectes es poden entregar fins al divendres 9 de novembre al correu electrònic dinamitzaciojo@vescasasagnier.net

L’Espai Jove Casa Sagnier ofereix el servei d’assessorament a tots aquells grups que tinguin dubtes a l’hora de redactar el projecte. Es pot concertar una reunió o preguntar al correu dinamitzaciojo@vescasasagnier.net.

 

Bases del concurs i annexos:

BASES DOCSCOOPERANTS 2018

ANNEX 1 Dossier tècnic 2018

ANNEX 2 2018

ANNEX 3 2018

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *