Participa del projecte pilot: Cooperativa de Joves

El programa Cooperativa de Joves està destinat a grups de joves i/o joves a nivell individual que vulguin crear projectes econòmics cooperatius i solidaris, i consisteix en un acompanyament vivencial personalitzat de tres mesos, durant els quals us formareu  en cooperativisme, economia social i solidària i altres economies transformadores  i aprendreu a dissenyar, crear i gestionar una cooperativa.

Vine a informar-te dimecres 20 de juny a les 18.30h, inscripcions online aquí.

El programa (inspirat en les Cooperatives Juvenils de Serveis del Quebec)  es posarà en marxa el proper mes de setembre i finalitzarà al desembre, i durant aquest temps el grup de joves hi dedicarà unes hores setmanals que acordarem segons la seva disponibilitat.

És un projecte impulsat per Barcelona Activa, conjuntament l’Espai Jove Casa Sagnier, Sarrià-Sant Gervasi Coopera, L’Esberla, sccl i el Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *