ROUGH DIAMONDS

Els i les participants del Rough Diamonds (6è concurs coreogràfic de dansa urbana) defensaran les seves “coreos” al Parc de Joan Miró. La festa tindrà lloc el proper dissabte 14 d’abril a les pistes esportives del Parc de Joan Miró (Eixample), de 17 a 21h.

A banda de gaudir de les coreografies dels participants (dividits en dues categories: “Júnior” per als que tenen entre 12 i 15 anys; i “Absoluta”, per als de 16 a 20 anys), també es preveu un espai per a exhibicions, on actuaran sense competir grups de joves de més de 20 anys.

Apropa’t a viure-hi una diada de celebració carregada de bona energia i del millor hip hop, K-pop, shuffle, funky, break…!

rough-a3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *