Art, emoció i transformació – Il·lustració crítica

Taller trimestral a càrrec de Zinteta

Dimarts de 18:30 a 20:30 del 17 d’abril al 12 de juny a l´espai jove Casa Sagnier.

El dia 17 d´abril comença el taller d´Art, emoció i transformació – Il.lustració crítica de Zinteta. Serà un espai de reflexió, autoexpessió i exploració creativa a través del bodypainting, la il.lustració, collage, fanzine. No cal saber dibuixar, només ganes d´expressar. El farem els dimarts de 18.30 a 20.30 i seran 8 sessions de dues hores amb el preu de 29,04 €.

Si esteu interessades veniu a inscriure-us o escriviu a programaciojoves.casasagnier@gmail.com

No us ho perdeu!

Cicatriz

L’art és una via per alliberar-nos i sentir-nos lliures. L’art és una eina per connectar amb el que sentim, amb el món, amb l’entorn, amb les persones que són a prop nostre. L’art ens permet apropar-nos a nosaltres mateixes i a les nostres companyes.

“Art, emoció i transformació” serà un espai on reflexionar sobre la producció artística, sobre les nostres emocions i com, a partir de l’art, podem expressar-nos i alliberar-nos.

Crearem, parlarem, debatrem, dibuixarem, pintarem, experimentarem molt. A partir de l’autoexpressió i l’exploració creativa alliberem les nostres emocions i els nostres sentiments, a partir de diferents materials, tècniques d’expressió i diferents eines comunicatives.

No ens cal ser experts en crear, no cal que hagis agafat un pinzell. no passa res si mai dibuixes…serà un espai on sentir-nos lliures, aprendre i compartir.

L’art no és una disciplina que s’ha de reservar únicament a les elits sinó que totes les persones hem de poder ser creadores i consumidores d’art. Qualsevol de nosaltres pot crear art i es per això que apostarem per una òptica col·laborativa i participativa.

autoamor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *