EXPOSICIÓ “CLICK”

“Click” és el resultat de tres dies intensos de fotografia i reflexió emocional.

El passat mes de juliol, es va dur a terme a la Casa Sagnier un taller realitzat conjuntament pel servei “Aquí t’escoltem” i la fotògrafa Clara Antón, destinat a joves amb inquietuds artístiques.

L’objectiu final del taller era obtenir un recull de fotografies que resumien les reflexions a les que van arribar els joves a través de conceptes, paraules o frases que les talleristes els van plantejar. Tot això finalment plasmat en un diari que ells mateixos van elaborar.

En algunes ocasions, els temes plantejats van ser un repte per als joves, per la seva abstracció i complexitat. Això va fer que la seva faceta més artística i creativa ens regalés els seus fruits, fent d’aquesta exposició la cirereta del pastís.

Aquí us deixem les fotografies:

A4Sin título-13 A4Sin título-12 A4Sin título-11 A4Sin título-10 A4Sin título-9 A4Sin título-8 A4Sin título-7 A4Sin título-6 A4Sin título-5 A4 A3Sin título-11 A3Sin título-10 A3Sin título-9 A3Sin título-8 A3Sin título-7 A3Sin título-6 A3Sin título-5 A3Sin título-4 A3Sin título-3 A3Sin título-2

A2Sin título-1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *