DIA SENSE COTXES!

El proper 22 de setembre celebrem el Dia Sense Cotxes a Casa Sagnier!

El Dia sense Cotxes de Barcelona se celebra el 22 de setembre, un dia laborable, coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes. Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, de la qual és la cloenda. Durant tota la jornada es pacificaran molts espais ocupats habitualment per vehicles motoritzats i els equipaments i les entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.

La celebració d’aquest dia posa de manifest la necessitat de reduir la presència dels vehicles privats de motor a la ciutat per tal de reduir també de manera important la contaminació ambiental, tant de l’aire com del soroll, i millorar de la qualitat de vida de tothom, a la vegada que recuperar els carrers com a espais de gaudi per a la ciutadania.

Per aquest motiu, la jornada del 22 de setembre comptarà amb tres línies d’actuació:

La Cruïlla per la Qualitat de l’Aire: pacificarem la cruïlla entre els carrers del Comte Borrell i Tamarit per mostrar com seria un espai de l’Eixample com aquest sense vehicles de motor circulant (aire més net, menys soroll i un espai públic amb més qualitat).

Carrers plens de vida: omplirem els carrers d’activitats, fent possible l’ocupació de les calçades i desplaçant els vehicles motoritzats. Per aquest motiu es tallaran diversos carrers a cadascun dels districtes.

Priorització del transport públic i de la bicicleta, concretament, en dos carrers importants de la ciutat: la Via Laietana i Gran de Gràcia.

Vine a passar una tarda d’allò més divertida i ecològica!

Programació:

17.30h Circuit de vehicles electrics. Amb la col.laboració de Solorueda
17.30h Taller de Graffiti participatiu amb la col.laboració deContorno Urbano
18.00h Exhibició de Robòtica amb l’equip de talleristes especialitzats en robòtica del Casal de Joves.
18.00h Concert infantil: Amb el grup musical JAMAIKIDS

T’hi esperem!

DIASENSE-01

 

+ INFO

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *