CARNAVAL JOVE!

Divendres 24 de Febrer a partir de les 18.00h la Casa Sagnier s’omplirà gresca, màgia i disfresses! Vine a riure i viure el Carnestoltes Jove com mai abans ho has fet! Amb una activitat, organitzada pels joves del Casal 11-14, plena de colors i sorpreses que convertirà aquest dia en inoblidable!

Hi haurà pica-pica, música i el més important… Un Concurs de disfresses grupal (Màxim 5 persones) amb premi pels guanyadors! Ni més ni més que un ESCAPE ROOM!!
No perdis l’oportunitat i vine a gaudir amb nosaltres d’aquesta festa!

A partir d’11 anys.
Activitat gratuita.

cartell_carnaval18h_blog

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>