“PAINTING IN THE MOONLIGHT” EXPOSICIÓ ARTÍSTICA

Els nois i noies de la modalitat artística de 4t d’ESO  de l’Escola Projecte han estat treballant, durant aquest curs diferents tècniques com ara el gravat, la pintura, la fotografia i fins i tot l’escultura. Hem reunit un recull d’obres plàstiques que són dignes de ser exposades!

L’exposició no únicament pretenia mostrar les obres creades en el curs d’enguany sinó donar un tastet de la producció dels alumnes de fins a set cursos anteriors. Aquest segon objectiu servia perfectament com a excusa per mobilitzar l’ex-alumnat de l’escola, organitzar una reunió entre antics i actuals, i donar l’oportunitat d’explicar experiències viscudes desprès de deixar l’Escola Projecte. Era la primera vegada que convoquem un esdeveniment així, fora de l’escola, per aconseguir una plena concentració únicament sobre les obres exposades. De part del PIJ de Sarrià Sant Gervasi hem trobat una plena disposició per col·laborar en l’organització.

Des de l’arribada dels primers alumnes, ex-alumnes, pares i professors, fins a l’apagada de les llums en la sala d’exposició s’estenia un caliu agradable entre els assistents de l’esdeveniment. El punt més emotiu, sense cap dubte, va ser l’actuació musical de dues ex-alumnes: Júlia Isern i Andrea Puig.

Ara aprofitem per convidar-vos a l’exposició Painting in the moonlight,  al Punt d’Informació Juvenil – Casa Sagnier (c/Brusi 51-61).

Estem segurs que gaudireu molt d’aquesta exposició. Us hi esperem!

escolaprojecte.org/exposicio-painting-in-the-moonlight

IMG_3669IMG_3668IMG_3670
IMG_3666IMG_3665
IMG_3663

IMG_3661
IMG_3660IMG_3659IMG_3658IMG_3657IMG_3656
IMG_3664
IMG_3662IMG_3667

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *