A LA RECERCA DEL LLIBRE PERDUT

GIMCANA “A LA RECERCA DEL LLIBRE PERDUT” 

Del Dilluns 20 d’Abril al Divendres 24 d’Abril.

Durant la setmana de Sant Jordi diferents llibreries llibre perdut1del barri et regalaran un llibre, però per endur-te’l hauràs de seguir les pistes i trobar la clau que obre el bagul del llibre perdut!

Cada dia de la setmana, s’amagarà un llibre nou en el bagul dels llibres perduts a la recepció del Centre Cívic de Casa Sagnier. Aquest bagul romandrà tancat amb clau. La clau s’amagarà en un punt concret del territori (a parcs, a les mateixes llibreries o a punts claus de Sant Gervasi).

Un cop hagis vist el vídeo, la gimcana comença: El/s noi/s o noia/es que aconseguiu la clau abans, podreu venir al Casal de Joves de Casa Sagnier a obrir el bagul

On s’amaga la clau?. Estigues atent del blog i xarxes socials del Casal, penjarem vídeos on els llibreters del barri donaran les pistes que necessites per trobar-la!

Que obre la clau? La clau obre el cofre que el trobaràs al Casal i dintre esta esperant-te un llibre! Cada dia en podeu aconseguir un!.

COL.LABOREN:

La casa de la paraulaLa topera editorialCasa UsherA peu de pàgina

campanablau logo direccLAIE

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>